Om oss

Lovra academy
Lovra academy
OM OSS

Kunnskap er makt, informasjon er frigjørende.

Vårt mål er å tilføre mennesker kompetanse som strategisk virkemiddel for utvikling og vekst. Vi kartlegger språk og kompetansenivået til våre deltakere for å kunne tilby skreddersydde kurs, opplæring og rådgivning. Vårt store nettverk både i privat sektor og i næringslivet gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester i form av språkundervisning, karrierveiledning. Alle kurs blir planlagt med formål om å skape trygge rammer rundt kursdeltakere slik at de føler seg ivaretatt og respektert.

For at integrering skal skje trengs det grundig opplæring i det norske språket. Gjennom språk og samfunnsundervisning kan vi skape forståelse og respekt for hverandre på tvers av land og kulturer.

Gode norskferdigheter skaper trygghet og fører til større muligheter på arbeidsmarkedet og i det daglige liv. Vi ønsker å se mennesker utvikle sine muligheter og nå sine mål.

Vi har lang erfaring fra undervisningsarbeid og yrkesrettet norskopplæring, i tillegg til annet arbeid som gjør oss godt kvalifiserte til å utføre den jobben vi gjør. Vi gjør vårt beste for å oppfylle våre krav til god opplæring og veilending i henhold til læreplanen og kravene fra Hkdir.

Våre verdier er:

  • Respekt
  • Engasjement
  • Ansvarlighet
  • Lojalitet
shape-04-02
Møt våre kursinstruktører

Språklæreren vår

Hva kundene våre sier

Lovra academy
trophy
50K+

Fornøyde kunder

Hjem
0